isabelleridderstrom.blogg.se

I'm coming home

Kategori: Allmänt

Tyckte rubriken var ganska passande! Lustig jag är.
Ja men jag har iallafall just lämnat Umeå med bussen, känns riktigt skönt men tyvärr så är det ganska mycket folk.. Jag gillar inte människor.. Under tågresan från övik så träffade jag Evelina, det var ju trevligt osv, slapp ju åk själv.
Nu väntas x antal timmar på bussen vilket kommer bli ett helvete när batteriet på telefonen tar slut. Inge Robinson spelande för mig inte.
Ska njuta av lugnet ett tag. Woho, home Sweet home

-

Kategori: Allmänt

Varför ska sängen vara så odrägligt varm och skön på morgonen?!

Nollett:nolltvå

Kategori: Allmänt

Ska äntligen strax gå och lägga mig, är helt slut. Tänkte försöka sova kring elva men jag fastnade helt med matten efter jag kommit in från kvälls promenaden. Vet inte om det är bra eller dåligt riktigt..? Iallafall ganska skönt att få bort litegrann eftersom jag ligger efter så förbannat mycket.
På torsdag far jag ju till Luleå också! Fyfan va kul känner jag bara! Fyller ju år och grejer! Woho, inte för att jag ser fram emot just födelsedagen.. Gillar inte att fylla år av någon outgrundlig anledning, haha. Jaja, kul att komma hem en sväng iallafall, det ser jag verkligen fram emot!
Nu ska jag verkligen försöka sova innan huvudvärken tar kol på mig.



Har ju tvärt inte så mycket bilder eftersom "jag" bara tar bilder när Emelie håller i min telefon. Haha!

-

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla glada :p
Här har jag varit vaken sen halv fem imorse.. Fy och fan! Ska snart fara mot kempis inför morgonens träningspass, riktigt skönt. Tränade igår kväll också, riktigt härligt, men dra åt helvete vad ont i fötterna jag fick, delvis av mina nya sulor och delvis för att jag inte tränat då. Inte ens lite kul! Nåja nog om det, nu ska jag packa ner det sista i väskan.
Peace.

This boat is sinking and there's no seat left for me

Kategori: Allmänt

Jag är ju förbannat lat faktiskt. Tänker ofta att jag ska blogga, men det händer ju inte. Hehe. Samma med skolan, tänker att jag ska plugga.. Men så blir det inte! Ops, istället så ligger jag i sängen och tittar på serier eftersom tangentbordet inte fungerar.. Synd. Men egentligen så funkar det, man måste bara hålla ner varje tangent i 3-5 sekunder innan man får fram en bokstav.. Så ja.. Datorn används endast till musik och film nu. Men när jag kolla runt på youtube idag så fick jag världens bluescreen också, fick ju lite panik för datorn tjöt och surra, trodde den skulle explodera.. Men sen startade den igen, tur det!
Igår kväll när jag tog den vanliga promenaden så hade jag och Kassy en riktig jävla nostalgitripp. Haha, nog har man gått igenom mycket med den bruden, fan va kul det var att prata om det! Vi höll säkert på i två timmar, riktigt skönt!
Nu ska jag väl städa rummet men macklemore i öronen, usch.

Hej du glade med hink och spade....

Kategori: Allmänt

Denna dag har ju inte bestått utav mycket överhuvudtaget! Men trots att det tog emot så drog jag mig till skolan imorse, kan väl ärligt säga att jag plågade mig igenom hela dagen men det var ändå en skön känsla efteråt! Har ju ett ton att jobba igen känns det som. Ugh, nåja nog med det.
Min dator har ju något allvarligt fel. Den fungerar bra osv.. Förutom en liten, men dock så viktig detalj, tangentbordet. Det har kraschat, totalt!! Jag fattar inte vad fan som är fel men inte en enda jävla tangent funkar! LeSsSs
Usch och fy och fan!
Nu ska jag plugga, eller nått.. Hörs väl!
.....ta och gräv ner dig så jag slipper se dig!!
Hör ihop med rubriken för de ljushuvuden som inte förstod, puss

Home is wherever i'm with you

Kategori: Allmänt

Otroligt dålig uppdatering utav mig, ännu en gång. Men det är så att jag har varken haft tid eller ork till det dom senaste dagarna. Började med att Emelie kom i lördags trots allt och stannade ett dygn. Fyfan va behövligt det var, har saknat henne sjukt mycket och det var riktigt kul att ha henne här. Mycket prat och skratt! Sen efter hon for så blev jag riktigt sjuk, febrig och jävlig. Kände förkylning redan innan hon kom men som tur var blev det värre efter hon hade farit. Har knappt tagit mig ur sängen på tre dagar.. Haha bedrövligt. Men bättre nu, blir skola imorn tror jag. 
Ska gå och förbereda nån middag nu, får väl se vad det bjuds på. 









Let's go

Kategori: Allmänt

Otroligt seg dag måste jag säga. Somnade kring 22-23 igår och vaknade då självklart kring 5 tiden imorse. Mådde som ett as då så kunde inte vara med HG då heller. Sög som fan och ångrade senare under dagen att jag missade det. Nåja, kan ju inte påstå att mår nå mycket bättre nu heller så jag missade kvälls träningen också, fml.
Tänkte inte ens gå till skolan imorse men strong som man är så vare bara att bita ihop och dra sig dit. Ville hem hela tiden men klarade mig ändå till halv fyra. Asnice! 
Helt sjukt tråkigt också att Emelie inte kan komma i helg. Såg fram emot det helt galet mycket men det är så lätt att får förhinder. Det är dock bara två veckor ändå tills jag far hem. Får träffa både henne och många andra otroligt saknade människor! <3 Ska bli så jävla kul! 
Nu känner jag för att laga pannkakor, ta en dusch kanske och sen lägga mig sängen med massa filmer. 
Filmtips tack! 
Hörs!
 

one shot, one opportunity

Kategori: Allmänt

Den här dagen var ju inte lång, tack gode gud för det känner jag!
Hade sovmorgon till tio och började men hg, teori, ganska lugnt. Efter det tog jag bara och käka sen var det slut för min del. Alla andra hade skoljogg och håller nog på just nu också.. Haha! Jag skulle till någon fotspeciallist/ortoped, jag vet fan inte vad det heter. Men jag for dit snabbt och hämtade mina skridskor, sen var det hem igen. Sköönt! Förutom att jag satt mig framför skolböckerna igen.. Blev bara klar med psykologin igår.. Har med andra ord ganska mycket kvar. 
Har börjat bli sjuk också.. Igen. Satans less på det!! Har beslutsångest om jag ska träna eller inte ikväll. Jag vill, jag så jävla gärna men jag måste ju vara frisk i helgen känner jag! Uschusch, orka vara så långt ifrån Luleå! Nåja, ska fortsätta fundera på det och dra mig tillbaka till böckerna igen. 
Hörs kanske senare.
 

everything's gona be alright

Kategori: Allmänt

Må ju ha haft Sveriges sämsta uppdateringar på senaste tiden.. Sorrylorry! Men jag har en bra ursäkt! Det har varit ganska mycket pågång. Hela förra veckan var full med hockey och skola och på helgen kom mina föräldrar och hälsade på i samband med Ullascup. Det var väldigt kul förutom att man snittade 3h sömn per natt hela den veckan. Har inte blivit bättre nu heller för den delen.. Men det är ungefär lika ointressant som resten av den här bloggen. Yeh. Jag har med andra ord inte haft tid eller ork att blogga! Men nu, äntligen så sitter jag här igen! *hurraaa* Haha nä men kände att jag behövde en paus ifrån pluggandet som jag har suttit med bokstavligt talat hela. jävla. kvällen. Kom hem kring tre, satte mig och plugga till fyra, helt utan framsteg kan jag tillägga, sen drog jag med Frida till nån skridsko/sko snubbe, vet inte riktigt vad jag ska kalla honom.. Men det är inte så viktigt heller. Satt och vänta utanför hans arbestplats i en kvart eftersom han var sen. Vi fixade lite saker till våra problematiska fötter och sen skjutsa hon mig till skolan igen. Jag gick runt och utforskade lite.. Med andra ord så gick jag vilse, men så småning om hittade jag tillbaka till skolan och köpte kina mat i närheten eftersom jag är glömsk nog att hämta från skolan och för lat för att laga själv.. Typiskt mig. 
Men ja, jag kom hem kring... Fem, Sex någon gång? Satte mig med böckerna igen, läste och läste äckel psykologin men fatta ju fan ingen jävla ting! Less som fan och efter alla dessa timmar så har jag knappt svarat på en utav nio frågor! Känns jävligt bra eftersom jag har det plus 6 andra uppgifter till på torsdag.
Det går bra nu, kompis, det går bra nu!!
 
tjugotio. <3
 

-

Kategori: Allmänt

Känner mig ju lagom glad när man inser såhär på kvällskvisten att jag måste lära mig räkna till 200 på spanska till imorgon! Jag klarar ju 15, sen är det stopp! Som om dagen inte har varit nog dålig! Började med att jag vaknade klockan åtta utav att Jannicke gick till skolan. Drabbades verkligen av panik då jag insåg att jag hade 10 min på mig att ta mig dit, men klart jag lyckades! Blev ju dock inte mer än en halv banan till frukost. Sen har dagen förövrigt bara varit skit. Men träningen var bra, behövlig. Känns bra att komma igång igen. Blir lättare och lättare att få motivation till träningen efter det här äckliga ''uppehållet''. 
Nu ska jag ta min spanska och sätta igång, ha det jävligt bra för det ska jag!!
 
 

Rubrik

Kategori: Allmänt

La mig i sängen kring fem och tror fan jag somnade innan huvudet nådde kudden, vaknade bara för ett tag sen och fyfan va skönt det var att sova!! Fick dock lite panik eftersom klockan var åtta.. Även fast det stod 20:09 så fick jag för mig att det var morgon och jag skulle bli väldigt sen till skolan.. Känns bra att det inte var så iallafall. Kommer förmodligen inte bli mycket sömn i natt pga det här så jag undara vad fan man ska hitta på. Finns ju inte jätte mycket att göra. Nog om det, morgon träningen idag var förjävla skön! Går ju inte att starta dagen på ett bättre sätt än att vara en timme på is! Kände att nu orkar jag inte skriva mer. Hörs.
 
Bäst.

Listen to the words I said

Kategori: Allmänt

Haha, måste nog få lite bättre fart här på bloggen.. Jaja whatever, säger ju så men kommer nog inte hända! 
Var förövrigt en tuff dag på skolan idag som slutade med ett engelska grammatik prov på ca 200 frågor, var inte så där jätte roligt när man hade världens huvudvärk, trött, hungrig m.m... Var gode skönt att få det gjort men har fortfarande 20 läsförståelse frågor kvar att göra.. Yay. 
Nu är jag också jävligt less på att vara sjuk. Så.. Imorgon ignorerar jag det och drar på träning 8.10. Om jag inte kommer igång nu så blir det bara jobbigare och jobbigare, garanterat. Vi har nu flyttat ut till Modo hallen också så det blir något längre att fara, kommer bli intressant och se hur det löser sig. Lär ju stressa sönder men, men.. Blir säkert asbra! Nu ska jag ta och skruva upp musiken och fortsätta mitt pluggande. Har för mycket att göra.. Skönt huvudvärken är borta iallafall! 
 
Våran lilla roadtrip på min äckliga cykel <3

You are the best kind of fucked up

Kategori: Allmänt

 Har inte känt för att kliva upp ur sängen dom senaste två dagarna kan jag ju säga, där av min ganska dåliga uppdatering också.. Men jag har varit helt matt i kroppen och ugh. Istället för feber frossor så känner jag att en förkylning börjar ta sig. Läkaren hade väl rätt, kan ju tänka mig att vattenkriget igår bidrog en del också.. Haha. Men det var ändå jävligt kul! Trots suget att stanna kvar i sängen idag så har jag ändå varit ganska produktiv tycker jag. Tog mig i kragen och har både hunnit tvätta, städa och handla! Winning.

Är svin trött nu och fryser utav outgrundlig anledning. Hoppas inte på feber iallafall men det tror jag nog inte.. 
Gnight
 
Åh. Nostalgi, ta mig tillbaka!
kroatien 09?
Min fina anka <3